Lid worden?

 

 

Een uitvaart kost veel geld. Gemiddeld al snel tussen de 5 en 8 duizend euro voor een crematie of begrafenis.

Wilt u uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Haren en daarnaast ook lid worden bij Uitvaartzorg Haren? Meldt u zich hier dan eenmalig aan.
 

Als volwassene betaalt u geen jaarlijkse contributie, maar slechts eenmalig €17,50 inschrijfgeld per volwassene.

U ontvangt dan van ons een 'Bewijs van lidmaatschap'.

  • De begrafenis, crematie of ter beschikking stelling aan de wetenschap zal dan worden verzorgd door Uitvaartzorg Haren.
  • Bij het overlijden van een lid krijgen de nabestaanden tegen inlevering van het deelnamebewijs een korting van 20% op het tarief 'uitvaartverzorging'.
  • Voor kinderen onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezinslidmaatschap' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen leden. Na deze leeftijd kunnen zij zelfstandig lid worden door registratie en betaling van het eenmalig inschrijfgeld.Veelgestelde vragen
 

Wanneer kan ik lid worden?
Iedereen in de regio Haren mag en kan lid worden. Ook als u (ernstig) ziek bent, wij stellen geen voorwaarden aan gezondheid, leeftijd en of u elders verzekerd bent!


Waarom zou ik lid gaan worden?

  • Omdat bij overlijden één telefoontje volstaat om de nabestaanden te ontzorgen
  • Omdat u dan precies weet wie voor u de uitvaart gaat verzorgen en wat de geschatte kosten zijn.
  • U belt rechtstreeks met de uitvaartverzorger zonder tussenkomst van een Call-center, verzekeraar of penningmeester.
  • U ontvangt naast de uitkering van uw verzekeraar ook nog eens 20% korting op het tarief 'uitvaartverzorging' van Uitvaartzorg Haren.


Moet ik persé lid worden als ik mijn uitvaart door jullie wil laten verzorgen?
Nee, dat is niet nodig. U kunt dag en nacht bellen en wij staan altijd voor u klaar, ook als u geen lid bent. Wel is het zo dat u dan de korting van 20% misloopt. Alleen daarom al adviseren wij u om lid te worden en uw uitvaartwensen in kaart te brengen.


Ik heb reeds een uitvaartverzekering afgesloten (bv. Yarden, Monuta, Nuvema of Dela).
Heeft u al een uitvaartverzekering afgesloten, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een geldelijke uitkering. Laat u de uitvaart door ons verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat deze uitkering in mindering wordt gebracht op de eindfactuur. Naast deze uitkering ontvangt u van Uitvaartzorg Haren nog eens 20% korting op het tarief 'uitvaartverzorging'.

Voor u is dit prettig omdat u weet wie de uitvaart gaat verzorgen. U heeft immers al in een eerder stadium contact met ons gehad voor het invullen van uw uitvaartwensen. En één telefoontje, rechtstreeks met de uitvaartverzorger, is dan voldoende.


Moet ik mijn kinderen ook aanmelden?
Voor kinderen van leden onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezinslidmaatschap' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen leden. Bij het bereiken van de 18e verjaardag vervalt het 'Gezinslidmaatschap' en kan voor het kind desgewenst een eigen lidmaatschap worden afgesloten. U kunt uw minderjarige kinderen bij het aangaan van het lidmaatschap aan ons doorgeven.


Hoe kan ik mij inschrijven en lid worden?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 050 -211 1983, waarna wij u het aanmeldformulier voor lidmaatschap toe zullen sturen. Wilt u zich liever online aanmelden, ga dan naar www.uitvaartzorgharen.nl/aanmelding