Over ons

Uitvaartzorg Haren verzorgt begrafenissen en crematies in de gemeente Groningen (voormalig gemeente Haren) maar ook in de overige gemeenten van de provincie Groningen en Drenthe (o.a. onder de namen Uitvaartzorg Noordenveld en Uitvaartzorg Westerkwartier). Wij komen zelf uit de omgeving en kennen de lokale gewoonten en gebruiken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om dicht bij huis afscheid te nemen van uw dierbare. Er zijn diverse locaties beschikbaar waar u bijvoorbeeld de condoleance kunt laten plaatsvinden. Voor het opbaren maken wij veelal gebruik maken van aula's in de regio zoals bijv. aula Haren, aula Roden, aula Peize, aula Leek, aula Marum, rouwcentrum De Boskamp te Assen, uitvaartcentrum Groningen of het nieuwe Ommeland en Stad in Eelderwolde. Uiteraard kan dit ook bij u thuis of in een verzorgingshuis. 

 Ons logo: De cirkel symboliseert het rustpunt van de ziel en het zinnebeeld van de eeuwigheid.
Uitvaartzorg in/en de dorpen in de gemeente Haren komen hier samen..


overige betekenissen van 'de cirkel':

- eenheid

- heelheid

- oneindigheid

- het niets

- de leegte

- de absolute vrijheid

- door niets gebonden

- de schepping

 


 

De mensen achter Uitvaartzorg Haren:

Uitvaartzorg Haren is een kleinschalig uitvaartbedrijf welke zich richt op hoogwaardige en lokale dienstverlening. Naast Gerrie en Jacqueline (gediplomeerd en gecertificeerd uitvaartverzorger & eigenaar), heeft Uitvaartzorg Haren bij ziekte en vakanties een samenwerking met collega uitvaartverzorger Peter Hendriks. Voor de laatste verzorging van de overledene (het zgn. "afleggen") maakt Uitvaartzorg Haren gebruik van verzorgers van Van Bergen Uitvaartassistentie. Als spreekster maken wij gebruik van de diensten van Marga Geersing - Feeringa.