Grafmonumenten

 

Blijvende grafmonumenten

Gedenken is persoonlijk. Iedereen houdt graag op geheel eigen wijze zijn of haar herinnering aan een dierbare in stand. Door een gedenkteken te creeren kunt u een persoonlijke betekenis toevoegen aan de laatste rustplaats. U kunt hierbij denken aan een grafsteen of een urn, maar ook een muurplaat of een monument is mogelijk. Een gedenkplaats kan u helpen om het verdriet te verwerken of de relatie met uw overleden dierbare te onderhouden. 

Grafmonumenten zijn leverbaar in verschillende steensoorten en uitvoeringen. U heeft veelal keuze uit standaard monumenten, maar u kunt ook een eigen ontwerp
aanleveren of samen werken aan een persoonlijk en exclusief grafmonument. Behalve monumenten voor volwassenen, kunt u ook een kindermonument laten
maken. 

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van standaard monumenten maar ook van persoonlijke en exclusief gemaakte monumenten. Wij informeren u hier graag over. 

 


 

 

Tijdelijke grafmonumenten

Over het algemeen duurt het na de teraardebestelling nog geruime tijd voordat het definitieve monument geplaatst kan worden. Juist in de eerste periode wordt het graf zeer regelmatig bezocht en biedt vaak, door het hoopje aarde en verwelkende bloemen, een onverzorgde aanblik. Door gebruik te maken van een “tijdelijk” grafmonument is dat verleden tijd en kan het graf er na slechts enkele minuten verzorgd en elegant uitzien.

Uitvaartzorg Westerkwartier biedt de mogelijkheid tot huur van een tijdelijk monument. Onderstaand ziet u de tijdelijke grafmonumenten welke u bij ons kunt huren.
Wij adviseren u hier graag over.