Lidmaatschap
Uitvaartzorg Haren


 


 


De kosten van een uitvaart kunnen erg varieren.
Wilt u wel of geen 'plechtigheid', verwacht u 15-20 personen of denkt u dat er meer dan 200 gasten komen. Gemiddeld kost een uitvaart al snel tussen de 5 en 8 duizend euro. Een uitvaart vanuit de huiskamer kan echter al vanaf 1750 euro.

Wilt u uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Haren én daarnaast ook lid worden bij Uitvaartzorg Haren? Meld u dan eenmalig aan.

Als volwassene betaalt u niet jaarlijks maar slechts eenmalig €17,50 inschrijfgeld per persoon. U ontvangt dan van ons een 'Bewijs van Lidmaatschap'. 

Bij het overlijden van een lid van Uitvaartzorg Haren, krijgen de nabestaanden tegen inlevering van dit deelnamebewijs een korting van 20% op het tarief 'uitvaartverzorging' wanneer zij de uitvaart door Uitvaartzorg Haren laten verzorgen. Voor kinderen onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezins-deelname' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen deelnemers.


 

 

 

Veel gestelde vragen
 

Wie mogen er lid worden?
 

Iedereen in de regio Haren - Groningen mag lid worden. Ook als u (ernstig)ziek bent, wij stellen geen voorwaarden aan gezondheid en leeftijd! 

Waarom zou ik lid gaan worden?
 

  • Omdat u dan precies weet wie voor u de uitvaart gaat verzorgen.
     
  • U belt rechtstreeks met de uitvaartverzorger voor Haren zonder tussenkomst van een Call-center, verzekeraar of administrateur.
     
  • U ontvangt naast de uitkering van uw verzekeraar of uitvaartvereniging ook nog eens 20% korting op ons tarief 'uitvaartverzorging'.
     
  • Omdat wij geen marges en provisies hanteren op de kist, de opbaring, het vervoer, de zorg, de bloemen, de catering etc. 

Moet ik perse lid worden als ik mijn uitvaart door Uitvaartzorg Haren wil laten verzorgen?
 

Nee, dat is niet nodig. U kunt ons dag en nacht bellen en wij staan altijd voor u klaar, ook als u geen lid bent. Wel is het zo dat u dan de korting van 20% misloopt. Alleen daarom al adviseren wij u om lid te worden en uw uitvaartwensen in kaart te brengen.


 

 

Ik heb reeds een uitvaartverzekering afgesloten
 

Heeft u al een verzekering afgesloten, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een geldelijke uitkering. Laat u de uitvaart door ons verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat deze uitkering in mindering wordt gebracht op de eindfactuur. Naast deze uitkering ontvangt u van ons dan ook nog eens 20% korting op ons tarief 'uitvaartverzorging'.

Voor u is dit prettig omdat u weet wie de uitvaart gaat verzorgen. U heeft immers al in een eerder stadium contact met ons gehad voor het invullen van uw uitvaartwensen. En 1 telefoontje, rechtstreeks met de uitvaartverzorger voor Haren, is dan voldoende..

 


 

Moet ik mijn kinderen ook aanmelden?
 

Voor kinderen van deelnemers onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezins-deelname' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen deelnemers. Bij het bereiken van de 18e verjaardag vervalt de 'Gezins-deelname' en kan voor het kind desgewenst een eigen deelname worden afgesloten. U kunt uw minderjarige kinderen bij de aanmelding aan ons doorgeven.
 


 

Hoe kan ik lid worden?

U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 050 - 211 1983, waarna wij u het aanmeldformulier voor lidmaatschap Uitvaartzorg Haren toe zullen sturen. Daarnaast kunt u het formulier op werkdagen tussen 8.30 en 11.30 ook door ons in laten vullen in de Uitvaartwinkel.

 

 

Ons adres:
Tolberterstraat 39 te Leek (voorheen VVV-kantoor en naast notaris Huizinga & de Vries).

 

 

 

 

 

 

 

Algemene bepalingen van lidmaatschap
bij Uitvaartzorg Haren

 

Artikel 1.

Bij een volledig door Uitvaartzorg Haren verzorgde uitvaart van een lid wordt een korting op het tarief ‘uitvaartverzorging’ verleend van 20%.


 

Artikel 2.

Voor kinderen van leden onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis gezins-deelname waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen deelnemers. Bij het bereiken van de 18e verjaardag vervalt de gezins-deelname en kan voor het kind desgewenst een eigen lidmaatschap worden afgesloten.


 

Artikel 3.

Voor het lidmaatschap betaalt u niet jaarlijks contributie maar slechts éénmalig inschrijfgeld van €17,50 per persoon (18 jaar en ouder) bij vooruitbetaling te voldoen.


Artikel 4.

Indien een bewijs van lidmaatschap verloren gaat, kan kosteloos een nieuw bewijs worden verkregen.


 

Artikel 5.

Bij overlijden van een lid moet ten spoedigste kennis worden gegeven aan Uitvaartzorg Haren. Bij het regelen van de uitvaart dient dit bewijs van lidmaatschap overhandigd te worden.Artikel 6.

Het lid draagt zorg dat Uitvaartzorg Haren binnen 6 maanden na overmaking van het inschrijfgeld in het bezit wordt gesteld van zijn/haar uitvaartwensen (Wilsbeschikking). De uitvaartwensen kunnen op elk gewenst moment gedurende de deelname worden aangepast.


 

Artikel 7.

Het lidmaatschapsbewijs is uitsluitend geldig indien aan de voorzijde voorzien van een nummer van deelname.